Despre Noi

"Intunericul nu se poate transforma in lumina, nici apatia in miscare, fara emotie." - Carl Gustav Jung

In cursul anilor am observat un trend care s-a dezvoltat pana la absurd: cadourile nu mai sunt daruri ci obligatii, iar ceea ce daruim nu mai are nicio semnificatie. Sarbatorile sunt singurele momente in care oamenii mai daruiesc, iar ceea ce daruiesc nu sunt altceva decat bucati de plastic fara urma de inima si emotie. Tot ceea ce daruim sunt produse de serie fara personalitate, venite pe vapor cu milioanele.

Noi suntem de parere ca schimbarea nu va lua nastere niciodata prin apatie ci prin emotie. Emotia ne misca, ne trezeste si ne arata adevarata cale pe care trebuie sa o urmam. A fi uman inseamna a simtii emotii, inseamna a fii condus de pasiune catre ceva mai mult decat a exista sau a face ceva din obligatie!

La origine artisti, mari iubitori de pictura, sculptura, muzica si de tot ceea ce este frumos, am pastrat mereu in suflet dragostea pentru arta. Dintotdeauna ne-am dorit sa oferim celorlalti posibilitatea sa descopere ca si noi ceea ce are cu adevarat o valoarea artistica. Este important sa deosebesti arta de lucrurile lipsite de suflet – produsele de serie, produse al caror singur scop este profitabilitatea.

Asa cum fiecare dintre noi este diferit, la fel sunt si motivele noastre, sentimentele pe care le purtam cuiva. Este inacceptabil sa devenim constransi spre a darui ceva lipsit de unicitate, de suflet, de aceea speram sa va putem incanta simturile si sa devenim pentru dumneavoastra, o alternativa la tot ceea ce este superficial si lipsit de o valoare adevarata!