Noutăti

Tipurile de bijuterii si stiluri. Cum, unde și cu ce se poartă?

tipurile de bijuterii

Se spune că e nevoie de doi oameni pentru ca o bijuterie să se simtă cu adevărat apreciată.

Cineva care o cumpără.
Cineva care o poartă.

La Ethere, magazinul online de bijuterii, avem constant prețuri corecte pentru inele, cercei, bratari si coliere handmade. Știm că timpul înseamnă bani, iar tu ai nevoie de cadouri pentru ea acum. Poți comanda orice – inele, cercei sau coliere de argint, noi vom avea grijă ca prețul neprețuitelor bijuterii prețioase să nu fie prea… out of reach. Fără a compromite calitatea.

Când vine vorba de cum vor fi purtate bijuteriile, însă… ne-am gândit că un ghid nu strică niciodată, mai ales dacă ești în căutarea unor cadouri pentru ea. Poate te-ar ajuta să știi că accesoriile și bijuteriile au un rol inestimabil în compunerea unei ținute corecte, elegante. Fără bijuterii, ținutele ar fi lipsite de strălucire. Există o alchimie cromatică subtilă care poate fi schimbată printr-o singură piatră prețioasă expusă privirii celor din jur.

A oferi cadoul potrivit nu este o chestiune de intrat câteva minute într-un magazin și selectat primul lucru care îți fură ție ochii. Trebuie să cunoști ochii ei. Și mai ales, trebuie să cunoști tipurile de bijuterii. Abia atunci o vei putea surprinde cu adevărat.

bijuteria este cheia fiecarei tinute

Bijuteria este cheia fiecarei tinute

Bijuteria trebuie să vină în completarea ținutei drept catalizator al acesteia, acel ceva care completează proporțiile deja existente. Principiul de bază este reprezentat de bijuteria vedetă, acel accesoriu prețios care iese primul în evidență. Tot respectând regulile proporțiilor estetice, nu ar trebui să existe două bijuterii vedetă. Celelalte, în funcție de alegere, fie că sunt coliere, brățări sau inele, trebuie să complementeze accesoriul principal, să îl scoată în evidență.

Exact la același principiu trebuie să existe atenție și în cazul combinațiilor de bijuterii și haine, corect fiind să asortăm tipurile de bijuterii puternice cu ținute simple, pentru a nu încărca prea mult ținuta. Evident, ținutele complexe vor fi acompaniate de bijuterii subtile.

Un colier proeminent de argint ar trebui asortat cu o bluză sau o rochie simplă, care să nu concureze activ împotriva colierului când vine vorba de atragerea privirilor. În aceeași ordine de idei, Evită să porți două accesorii la fel de opulente. În cazul bijuteriilor, mărimea nu contează. Cumpără pentru ea cercei mari, dar nu și un colier pe măsură. Crede-ne. Un colier mare își va găsi compania în niște cercei discreți și viceversa.

Ceas ROBERTO CAVALLI placat cu aur si sidef, colectia Franck Muller

3.122 lei

Ceas GUESS placat cu aur si cristale Swarovski, colectia Aphrodite

1.588 lei

Cercei ENRICO COVERI din argint 925, aur roz placat si cristale Swarovski, colectia Farfalla

533 lei

Cercei CALVIN KLEIN placati cu aur roz, colectia Daring

505 lei

Bratara CALVIN KLEIN argintie, colectia Body

480 lei

Cercei ENRICO COVERI din argint 925, aur roz placat si cristale Swarovski, colectia Cuore

455 lei

Bratara ENRICO COVERI din argint 925, placata cu aur roz si cristale Swarovski, colectia Farfalla

427 lei

Inel GUESS placat cu aur si cristale Swarovski, colectia Stella Marina

416 lei

Bratara GUESS cu cristale Swarovski in forma de stea de mare, colectia Stella Marina

411 lei

Bratara FOSSIL auriu rose cu cristale, colectia Geometric

394 lei

Colier ENRICO COVERI din argint 925, aur roz placat si cristale Swarovski, colectia Farfalla

389 lei

Bratara GUESS argintie cu semnatura, colectia Be My Friend

344 lei

Alegerea biijuteriei in functie de fizionomie, maini, talie si silueta

Începi să înțelegi cât de importante sunt proporțiile și ce dezirabil este echilibrul. Dacă ai înțeles această idee, jumătate din procesul de selectare a bijuteriei handmade potrivite a fost deja rezolvat. Cealaltă jumătate o privește strict pe jumătatea ta. Fizionomia ei. Mâinile. Talia. Silueta. Nu, nu matematic. Nu te vom pune să o întrebi unde se situează raportat la clișeul 90-60-90. Pur și simplu forma feței. La o față rotundă, cu cercei lungi mergi la sigur. La un chip ceva mai alungit, cerceii rotunzi sunt alegerea perfectă.

Mâinile. Și aici e necesară o deosebită atenție. Bijuteria care va încununa degetele va atrage în mod sigur atenția celor din jur la orice gesticulare. Încearcă să-i cumperi trei inele doar dacă îi place deja să poarte două. Verigheta este o evidentă excepție. Din nou, dacă alegi zona brățărilor moderne și selectezi una de dimensiuni mari, încearcă să permuți inelul pe mâna cealaltă. Dacă alegi un inel masiv, nu alege și un colier sau niște cercei la fel de masivi. Nu uita. Echilibru.

Când corpul ei este mai subțire, se potrivesc bijuteriile masive, prin comparație. Invers, bijuteriile subtile. Intense. Dacă ea este mai scundă, colierele și pandantivele lungi se vor potrivi de minune. Și invers.

Culorile bijuteriilor din magazinul nostru online rămân și o preferință de gust. Dar nu uita că indiferent care sunt culorile ei preferate,

Ea se întreabă uneori cum se poartă asta?
Ea se întreabă uneori dacă asta vine bine cu asta.
Pentru ea ar fi minunat un cadou potrivit cu asta.

Iar asta este fix ceea ce face magazinul nostru online de bijuterii handmade.

Creează asta pentru ea.

Lasă un răspuns